Groene curry

Groene curry is een heerlijke Thaise curry die een pittige smaak heeft. Het is een combinatie van kruiden, groenten en kokosmelk die samen een heerlijke smaak creëren. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijke groene curry kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 eetlepel verse gember, fijngehakt

– 1 eetlepel groene currypasta

– 1 kleine ui, fijngehakt

– 1 rode paprika, in blokjes

– 1 kopje kokosmelk

– 1 kopje groene bonen, in stukjes

– 1 kopje kippenbouillon

– 1 eetlepel vissaus

– 1 eetlepel suiker

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel gemalen koriander

– 1/2 theelepel gemalen komijn

– 1/4 theelepel gemalen kurkuma

– 1/4 theelepel gemalen chilipeper

– 1/4 theelepel gemalen kaneel

– 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat

– 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

– 1/4 theelepel gemalen kardemom

– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel

– 1/4 theelepel gemalen foelie

– 1/4 theelepel gemalen gember

– 1/4 theelepel gemalen kurkuma

– 1/4 theelepel gemalen komijn

– 1/4 theelepel gemalen kaneel

– 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat

– 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

– 1/4 theelepel gemalen kardemom

– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel

– 1/4 theelepel gemalen foelie

– 1/4 theelepel gemalen gember

– 1/4 theelepel gemalen kurkuma

– 1/4 theelepel gemalen komijn

– 1/4 theelepel gemalen kaneel

– 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat

– 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

– 1/4 theelepel gemalen kardemom

– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel

– 1/4 theelepel gemalen foelie

– 1/4 theelepel gemalen gember

– 1/4 theelepel gemalen kurkuma

– 1/4 theelepel gemalen komijn

– 1/4 theelepel gemalen kaneel

– 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat

– 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

– 1/4 theelepel gemalen kardemom

– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel

– 1/4 theelepel gemalen foelie

– 1/4 theelepel gemalen gember

– 1/4 theelepel gemalen kurkuma

– 1/4 theelepel gemalen komijn

– 1/4 theelepel gemalen kaneel

– 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat

– 1/4 theelepel gemalen zwarte peper

– 1/4 theelepel gemalen kardemom

– 1/4 theelepel gemalen kruidnagel

– 1/4 theelepel gemalen foel

Groene curry

Geef een reactie

Schuiven naar boven