Griesmeelpudding

Griesmeelpudding is een heerlijk, zoet dessert dat gemakkelijk te maken is. Het is een klassieker in veel Nederlandse huishoudens en een favoriet bij kinderen. De pudding is gemaakt van griesmeel, melk, suiker en een klein beetje boter. Het is een heerlijk, romig dessert dat perfect is als toetje of als tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor griesmeelpudding.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels griesmeel
– 2 eetlepels suiker
– 500 ml melk
– 1 eetlepel boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de griesmeel en suiker toe en roer goed.

3. Laat het mengsel 5 minuten koken, terwijl je het regelmatig roert.

4. Voeg de boter toe en roer goed.

5. Laat de pudding afkoelen en serveer.

Griesmeelpudding

Geef een reactie

Schuiven naar boven