Grand italia carbonara

Grand Italia Carbonara is een heerlijke Italiaanse pasta-gerecht dat eenvoudig te maken is. Het is een klassieker die je zeker eens moet proberen. Het is een combinatie van pasta, spek, eieren, Parmezaanse kaas en peper. De ingrediënten worden samengevoegd tot een romige saus die de pasta bedekt. Hier volgt het recept voor Grand Italia Carbonara.

Ingrediënten:

– 500 gram spaghetti
– 200 gram gerookte spek, in blokjes
– 2 eieren
– 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– Zwarte peper, naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de spekblokjes toe. Bak de spekblokjes op middelhoog vuur tot ze knapperig zijn.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten.

4. Klop de eieren in een kom en voeg de Parmezaanse kaas toe. Roer goed door.

5. Voeg de gekookte spaghetti toe aan de spek en knoflook in de koekenpan. Roer goed door.

6. Voeg het ei-kaas mengsel toe en roer goed door.

7. Breng op smaak met zwarte peper.

8. Serveer de Grand Italia Carbonara direct.

Grand italia carbonara

Geef een reactie

Schuiven naar boven