Gnocchi oven

Gnocchi oven is een heerlijke en eenvoudige manier om gnocchi te bereiden. Het is een geweldige manier om een snelle maaltijd te maken die heerlijk smaakt. Met dit recept kun je een heerlijke ovenschotel maken met gnocchi, kaas en groenten. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond.

Ingrediënten:

– 500 gram gnocchi
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 blik tomatenblokjes
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas
– 1/2 kop geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

4. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat het mengsel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte gnocchi toe aan het tomatenmengsel en roer goed.

6. Verdeel het gnocchi-tomatenmengsel over een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas en Parmezaanse kaas.

7. Bak de gnocchi ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot de kaas goudbruin is.

8. Serveer de gnocchi ovenschotel direct uit de oven.

Gnocchi oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven