Verse pastasaus

Pastasaus is een klassiek gerecht dat al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een eenvoudig gerecht dat je kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in je keuken hebt. Met deze recept voor verse pastasaus kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 ui, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 blik tomatenpuree
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

4. Laat de saus op laag vuur sudderen tot de saus dikker wordt.

5. Serveer de saus over de pasta.

Geniet van je verse pastasaus!

Verse pastasaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven