Glutenvrije taart amandelmeel

Glutenvrije taart met amandelmeel is een heerlijke traktatie die iedereen kan genieten. Het is een gezonde en smakelijke optie voor mensen met een glutenintolerantie. Met deze recept kun je een heerlijke glutenvrije taart maken met amandelmeel.

Ingrediënten:

– 2 kopjes amandelmeel

– 1/2 kopje kokosolie

– 1/2 kopje honing

– 2 eieren

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 1/4 theelepel zout

– 1/2 kopje gemengde bessen (aardbeien, frambozen, blauwe bessen)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng in een kom de amandelmeel, bakpoeder, zout en vanille extract.

3. Voeg de kokosolie, honing en eieren toe en mix tot een glad beslag.

4. Voeg de gemengde bessen toe en meng goed.

5. Vet een taartvorm in met kokosolie en giet het beslag erin.

6. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en serveer.

Geniet van je glutenvrije taart met amandelmeel!

Glutenvrije taart amandelmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven