Glutenvrije brownies

Glutenvrije brownies zijn een heerlijke traktatie voor iedereen die glutenvrij eet. Ze zijn makkelijk te maken en heerlijk om te eten. Met deze recept kun je in een handomdraai een heerlijke glutenvrije brownie maken.

Ingrediënten:

– 200 gram glutenvrije bloem

– 2 eetlepels cacaopoeder

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 200 gram suiker

– 200 gram boter

– 2 eieren

– 2 eetlepels vanille extract

– 100 gram pure chocolade

– 100 gram walnoten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de glutenvrije bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout in een kom.

3. Smelt de boter in een pannetje en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost.

4. Voeg de eieren en vanille extract toe aan de boter-suiker mix en roer goed.

5. Voeg de droge ingrediënten toe aan de boter-suiker mix en roer tot een glad beslag.

6. Voeg de chocolade en walnoten toe aan het beslag en roer goed.

7. Vet een ovenschaal in en giet het beslag erin.

8. Bak de brownies in de oven gedurende 25-30 minuten.

9. Laat de brownies afkoelen en geniet ervan!

Glutenvrije brownies

Geef een reactie

Schuiven naar boven