Glutenvrij zelfrijzend bakmeel

Glutenvrij zelfrijzend bakmeel is een geweldige manier om lekkere gerechten te maken zonder gluten. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je kunt gebruiken om allerlei soorten gerechten te maken, van brood tot cakes en koekjes. In dit recept gebruiken we glutenvrij zelfrijzend bakmeel om een heerlijke cake te maken.

Ingrediënten:

– 250 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel

– 2 eieren

– 125 gram boter

– 125 gram suiker

– 1 theelepel vanille extract

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 150 ml melk

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de boter, vanille extract, bakpoeder en zout toe en mix goed.

4. Voeg het glutenvrije zelfrijzend bakmeel toe en mix tot een glad beslag.

5. Voeg de melk toe en mix tot een glad beslag.

6. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

7. Bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten.

8. Laat de cake afkoelen en serveer.

Glutenvrij zelfrijzend bakmeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven