Gezond paksoi

Paksoi is een heerlijke groente die veel voedingsstoffen bevat. Het is een goede bron van vitamine A, C, K, foliumzuur en calcium. Het is ook een goede bron van vezels en eiwitten. In dit recept maken we een gezonde paksoi met een lekkere smaak. We gebruiken knoflook, gember, sojasaus en sesamolie om de smaak te versterken. Dit is een eenvoudig en gezond recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 paksoi

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 theelepel gember, geraspt

– 2 eetlepels sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de paksoi en snijd deze in dunne plakjes.

3. Leg de plakjes paksoi op een bakplaat en bestrijk met de knoflook, gember, sojasaus en sesamolie.

4. Bestrooi met zout en peper naar smaak.

5. Bak de paksoi in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer de gezonde paksoi met wat extra sojasaus.

Gezond paksoi

Geef een reactie

Schuiven naar boven