Gestoomde makreel

Stoom de makreel is een heerlijke manier om deze smakelijke vis te bereiden. Het is een gezonde en eenvoudige manier om de makreel te bereiden, waardoor de smaak en het voedingswaarde behouden blijven. In dit recept leer je hoe je de makreel kunt stomen met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 makreel filets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de makreel filets op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper.

3. Leg een stuk aluminiumfolie over de bakplaat en vouw de randen omhoog om een pakketje te maken.

4. Plaats de bakplaat in de oven en stoom de makreel gedurende 15-20 minuten.

5. Haal de bakplaat uit de oven en serveer de makreel met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Gestoomde makreel

Geef een reactie

Schuiven naar boven