Gehakt spinazie

Dit recept voor gehakt spinazie is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. Het is ook een geweldige manier om je kinderen meer groenten te laten eten.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 500 gram spinazie, gewassen en fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg het gehakt toe en bak tot het gaar is.

4. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie zacht is.

5. Voeg het paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed door.

6. Laat het geheel nog 5 minuten koken.

7. Serveer met rijst of aardappelen.

Gehakt spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven