Garnalenkroket

Garnalenkroketten zijn een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn perfect als voorgerecht of als bijgerecht bij een maaltijd. Deze kroketten zijn gemaakt met gekruide garnalen, paneermeel en een krokante korst. Ze zijn heerlijk met een frisse salade of een saus naar keuze. Hier volgt het recept voor deze heerlijke garnalenkroketten.

Ingrediënten:

– 500 gram gekruide garnalen
– 2 eieren
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 kop paneermeel
– 1 kop bloem
– 1 kop paneermeel

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de garnalen, eieren, paneermeel, olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

3. Voeg de bloem en paneermeel toe en meng alles goed.

4. Maak kleine balletjes van het mengsel en druk ze plat.

5. Leg de kroketten op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de kroketten in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en krokant zijn.

7. Serveer de kroketten warm met een frisse salade of saus naar keuze.

Garnalenkroket

Geef een reactie

Schuiven naar boven