Garnalen pasta

Garnalen pasta is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een heerlijke combinatie van smaken en texturen, waar iedereen van zal genieten. In dit recept gebruiken we gekookte garnalen, pasta, knoflook, ui, tomaten, olijfolie en verse kruiden. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram gekookte garnalen
– 500 gram pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui op middelhoog vuur totdat deze glazig is.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog een paar minuten.

5. Voeg de gekookte garnalen toe en bak nog een paar minuten.

6. Voeg de oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door.

7. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door.

8. Laat de pasta nog een paar minuten op laag vuur koken.

9. Serveer de garnalen pasta meteen.

Garnalen pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven