Gamba pasta

Gamba pasta is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een smaakvolle combinatie van gamba’s, pasta en een heerlijke saus. In dit recept leer je hoe je deze heerlijke maaltijd kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram gamba’s
– 500 gram pasta
– 2 teentjes knoflook
– 1 ui
– 1 rode paprika
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel basilicum
– 1 eetlepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de knoflook, ui en paprika toe. Bak deze op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Voeg de gamba’s toe en bak nog eens 5 minuten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de gamba pasta meteen.

Gamba pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven