Fusilli met gehakt

Fusilli met gehakt is een heerlijke, smakelijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. Met deze stap-voor-stap-instructies kun je een heerlijke fusilli met gehakt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram fusilli
– 500 gram gehakt
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 blik tomatenpuree
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Olijfolie
– Zout en peper

Bereidingswijze:

1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is.

4. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte fusilli toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Serveer de fusilli met gehakt met een frisse salade. Eet smakelijk!

Fusilli met gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven