Frittatensuppe

Frittatensuppe is een heerlijke Italiaanse soep die gemaakt wordt met een basis van kippenbouillon, eieren, kaas en kruiden. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een koude winteravond of als je gewoon zin hebt in iets lekkers. Hieronder volgt het recept voor frittatensuppe.

Ingrediënten:

– 2 liter kippenbouillon

– 4 eieren

– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

– 2 eetlepels gehakte peterselie

– 2 eetlepels gehakte basilicum

– 2 eetlepels gehakte oregano

– 2 eetlepels gehakte knoflook

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng de kippenbouillon aan de kook in een grote pan.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de Parmezaanse kaas, peterselie, basilicum, oregano, knoflook, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Voeg het eimengsel toe aan de kokende bouillon en roer goed.

4. Laat de soep 5 minuten koken en roer af en toe.

5. Serveer de frittatensuppe met wat extra Parmezaanse kaas en wat versgehakte peterselie.

Eet smakelijk!

Frittatensuppe

Geef een reactie

Schuiven naar boven