Fazantfilet

Fazantfilet is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een lekker, sappig stukje vlees dat je kunt combineren met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de fazantfilet een heerlijke smaak te geven. De fazantfilet wordt geserveerd met een frisse salade en een knapperige aardappelkorst. Dit recept is een eenvoudige manier om een heerlijk gerecht te maken dat iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 2 fazantfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de fazantfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de fazantfilets met de kruidenmengsel.

5. Bak de fazantfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de fazantfilets met een frisse salade en een knapperige aardappelkorst.

Fazantfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven