Eiwit opkloppen

Eiwit opkloppen is een eenvoudige techniek die je kunt gebruiken om luchtige, stevige eiwitten te maken. Het is een veelgebruikte techniek in de bakkerij, maar ook in de keuken. Met de juiste techniek kun je eiwitten opkloppen tot een luchtig, stevig schuim dat je kunt gebruiken voor allerlei gerechten. In dit recept leer je hoe je eiwitten op de juiste manier kunt opkloppen.

Benodigdheden:

– Eiwit
– Garde
– Schone kom

Instructies:

1. Giet het eiwit in een schone kom.

2. Begin met het opkloppen van het eiwit met de garde.

3. Klop het eiwit op tot het stijf is.

4. Als het eiwit stijf is, voeg dan een klein beetje suiker toe.

5. Klop het eiwit nog een paar minuten tot het stijf en luchtig is.

6. Gebruik het opgeklopte eiwit voor je gerecht.

Eiwit opkloppen

Geef een reactie

Schuiven naar boven