Duitse biefstuk

Duitse biefstuk is een heerlijke manier om een klassieke biefstuk te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat een heerlijke smaak en textuur heeft. Het is een geweldige manier om een klassieke biefstuk te maken met een Duitse twist. Hier is hoe je het kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 biefstukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels Duitse mosterd
– 1 eetlepel Worcestershire saus
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de biefstukken op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de mosterd, Worcestershire saus, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de biefstukken met de mosterdmengsel.

5. Bak de biefstukken in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de biefstukken gaar zijn.

6. Serveer de biefstukken met je favoriete bijgerechten.

Geniet van je Duitse biefstuk!

Duitse biefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven