Dry rub

Dry rub is een heerlijke manier om je vlees of vis te kruiden. Het is een mengsel van kruiden en specerijen dat je direct op je vlees of vis kunt aanbrengen. Het is een eenvoudige manier om je gerechten een extra smaak te geven. Met dit recept kun je een heerlijke dry rub maken die je op allerlei soorten vlees of vis kunt gebruiken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels paprikapoeder

– 2 eetlepels knoflookpoeder

– 2 eetlepels uienpoeder

– 2 eetlepels komijnpoeder

– 2 eetlepels gedroogde oregano

– 2 eetlepels gedroogde tijm

– 2 eetlepels zout

– 2 eetlepels peper

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een kom.

2. Roer goed om totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

3. Breng de dry rub aan op je vlees of vis.

4. Laat de dry rub minstens een uur intrekken voordat je het vlees of de vis gaat bakken of grillen.

5. Geniet van je heerlijke gerecht!

Dry rub

Geef een reactie

Schuiven naar boven