Draadjesvlees

Draadjesvlees is een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Het is een klassieker uit de Nederlandse keuken en een favoriet bij veel mensen. Het is een gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken en dat je in een handomdraai op tafel hebt. In dit recept leer je hoe je heerlijk draadjesvlees kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram runderlappen
– 2 uien
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels Worcestersaus
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Snijd de runderlappen in dunne reepjes.

2. Snipper de uien en de knoflook.

3. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook aan.

4. Voeg de runderlappen toe en bak deze aan totdat ze lichtbruin zijn.

5. Voeg de tomatenpuree, Worcestersaus, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

6. Laat het geheel 10 minuten zachtjes sudderen.

7. Serveer het draadjesvlees met aardappelpuree of rijst.

Draadjesvlees

Geef een reactie

Schuiven naar boven