Double chocolate chip cookies

Double Chocolate Chip Cookies zijn een heerlijke traktatie voor elke chocolade liefhebber. Deze zachte, chewy koekjes zijn gevuld met melk- en pure chocolade chips en zijn een perfecte snack of dessert. Met deze eenvoudige stap-voor-stap instructies kun je deze heerlijke koekjes in een mum van tijd maken.

Ingrediënten:

– 225 gram boter, op kamertemperatuur
– 225 gram bruine suiker
– 2 eieren
– 2 theelepels vanille-extract
– 300 gram bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 100 gram melkchocolade chips
– 100 gram pure chocolade chips

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de eieren en vanille-extract toe en klop tot het mengsel glad is.

3. Meng in een andere kom de bloem, bakpoeder en zout. Voeg dit mengsel toe aan het boter-suikermengsel en meng tot een glad deeg.

4. Voeg de chocolade chips toe en meng goed.

5. Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de koekjes in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.

Double chocolate chip cookies

Geef een reactie

Schuiven naar boven