Diamant haas

Diamant Haas is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieke Franse schotel die bestaat uit konijn, champignons, wortelen, uien, knoflook, witte wijn en kruiden. Het is een heerlijk gerecht dat je met je familie en vrienden kunt delen. Hieronder volgt het recept voor Diamant Haas.

Ingrediënten:

– 1 konijn, in stukken gesneden
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 wortelen, in plakjes gesneden
– 200 gram champignons, in plakjes gesneden
– 1/2 kopje witte wijn
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote ovenschaal. Voeg de uien, knoflook, wortelen en champignons toe en bak deze 5 minuten.

3. Voeg het konijn toe en bak deze aan alle kanten goudbruin.

4. Voeg de witte wijn, tijm, rozemarijn, oregano, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak het gerecht gedurende 45 minuten.

6. Serveer de Diamant Haas met rijst of aardappelpuree.

Diamant haas

Geef een reactie

Schuiven naar boven