Cupcake met bloem

Cupcakes zijn een leuke en smakelijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. In dit recept leer je hoe je cupcakes met bloem kunt maken. Deze cupcakes zijn luchtig, smeuïg en heerlijk zoet. Je kunt ze versieren met allerlei lekkere toppingen, zoals chocolade, slagroom of vers fruit. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van deze heerlijke cupcakes!

Ingrediënten

– 225 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 115 gram boter, op kamertemperatuur
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille-extract
– 120 ml melk

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Doe de bloem, bakpoeder en zout in een kom en meng goed.

3. In een andere kom, klop de boter en suiker met een mixer tot het licht en luchtig is.

4. Voeg de eieren, vanille-extract en melk toe en mix tot alles goed gemengd is.

5. Voeg het bloemmengsel toe en mix tot alles goed gemengd is.

6. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20-25 minuten.

7. Laat de cupcakes afkoelen en versier ze met slagroom, chocolade of vers fruit.

Cupcake met bloem

Geef een reactie

Schuiven naar boven