Culinair biefstuk

Culinair biefstuk is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt bereiden. Het is een klassieker die je met een paar eenvoudige ingrediënten kunt maken. In dit recept gebruiken we een biefstuk, boter, knoflook, zout en peper. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een perfecte textuur. Met deze stappen kun je een culinair biefstuk bereiden dat je gasten zeker zal verrassen.

Ingrediënten:

– 1 biefstuk
– 2 eetlepels boter
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de biefstuk op een bakplaat en bestrijk deze met de boter.

3. Bestrooi de biefstuk met de gehakte knoflook, zout en peper.

4. Bak de biefstuk in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de biefstuk gaar is.

5. Haal de biefstuk uit de oven en laat deze 5 minuten rusten.

6. Serveer de biefstuk met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Culinair biefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven