Cream cheese frosting

Cream cheese frosting is een heerlijke topping voor cupcakes, cakes en andere zoete lekkernijen. Het is een romige, zoete topping die gemaakt wordt met roomkaas, boter, poedersuiker en andere smaakmakers. Met dit recept kun je een heerlijke cream cheese frosting maken die je op allerlei zoete baksels kunt gebruiken.

Ingrediënten:
– 225 gram roomkaas
– 115 gram boter, op kamertemperatuur
– 2 theelepels vanille-extract
– 500 gram poedersuiker

Instructies:

1. Klop de roomkaas en boter in een kom met een mixer tot het een glad mengsel is.

2. Voeg het vanille-extract toe en mix het nog een keer.

3. Voeg de poedersuiker toe en mix het op lage snelheid tot het een glad mengsel is.

4. Verhoog de snelheid en mix het nog een paar minuten tot het een luchtige, romige frosting is.

5. Gebruik de frosting direct of bewaar het in de koelkast tot je het nodig hebt.

Cream cheese frosting

Geef een reactie

Schuiven naar boven