Conimex sajoer boontjes

Heerlijk, een sajoer boontjes uit de Conimex-keuken! Deze sajoer boontjes zijn een heerlijke combinatie van zoete, zoute en pittige smaken. Het is een eenvoudig recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Met de Conimex-mix hoef je alleen maar de ingrediënten toe te voegen en je hebt een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 1 pakje Conimex Sajoer Boontjes
– 500 gram boontjes
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olie
– 2 eetlepels ketjap manis
– 1 theelepel sambal
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de uien en knoflook toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de boontjes toe en bak deze nog 2-3 minuten.

4. Voeg het pakje Conimex Sajoer Boontjes toe en roer goed door.

5. Voeg de ketjap manis, sambal, suiker en zout toe en roer goed door.

6. Laat de sajoer boontjes nog 5-10 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de sajoer boontjes met rijst of stokbrood.

Conimex sajoer boontjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven