Conimex rendang

Rendang is een kruidige, zoete en pittige Indische curry die een heerlijke smaak heeft. Met Conimex Rendang kun je deze heerlijke curry gemakkelijk thuis maken. In dit recept leer je hoe je deze kruidige curry kunt maken met Conimex Rendang.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 1 pakje Conimex Rendang
– 2 eetlepels olie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel sambal
– 1 blikje kokosmelk
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel citroensap
– 1 eetlepel ketjap
– 1 eetlepel pindakaas
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel geroosterde pinda’s

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een grote pan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is.

2. Voeg de ui, knoflook, gemberpoeder, kurkuma en sambal toe en bak nog een paar minuten.

3. Voeg het pakje Conimex Rendang toe en roer goed.

4. Voeg de kokosmelk, suiker, citroensap, ketjap, pindakaas, sesamolie en geroosterde pinda’s toe en roer goed.

5. Laat de rendang op laag vuur sudderen tot de saus dikker wordt.

6. Serveer de rendang met rijst of naanbrood.

Conimex rendang

Geef een reactie

Schuiven naar boven