Coleslaw traditioneel

Coleslaw is een klassieke salade die al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een heerlijke combinatie van kool, mayonaise, azijn en kruiden. Het is een perfecte aanvulling op een barbecue of als bijgerecht bij een maaltijd. Hieronder volgt een recept voor traditionele coleslaw.

Ingrediënten:

– 1 kop gesneden witte kool

– 1 kop gesneden rode kool

– 1/2 kop mayonaise

– 2 eetlepels azijn

– 1 eetlepel suiker

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 theelepel knoflookpoeder

– 1/4 theelepel paprikapoeder

Bereidingswijze:

1. Meng de witte en rode kool in een grote kom.

2. Voeg de mayonaise, azijn, suiker, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe en meng alles goed.

3. Laat de salade minstens een uur staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

4. Serveer de coleslaw als bijgerecht bij een maaltijd of als aanvulling op een barbecue.

Eet smakelijk!

Coleslaw traditioneel

Geef een reactie

Schuiven naar boven