Chinese kool met kerrie

Chinese kool met kerrie is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekkere combinatie van knapperige Chinese kool, pittige kerrie en een vleugje zoete smaak. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
– 2 eetlepels olie
– 2 eetlepels kerriepoeder
– 1 eetlepel suiker
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de Chinese kool toe en bak deze op hoog vuur gedurende 3-4 minuten.

3. Voeg het kerriepoeder, suiker, sojasaus en sesamolie toe en roer goed om.

4. Bak nog eens 3-4 minuten, of tot de Chinese kool gaar is.

5. Serveer direct.

Chinese kool met kerrie

Geef een reactie

Schuiven naar boven