Chinese kool koolhydraatarm

Chinese kool is een veelzijdige groente die een heerlijke smaak heeft en een geweldige manier is om koolhydraten te verminderen. In dit recept combineren we Chinese kool met een paar andere ingrediënten om een koolhydraatarme maaltijd te maken die vol smaak zit. We gebruiken knoflook, gember, sojasaus en sesamolie om de smaak te versterken. Deze maaltijd is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om koolhydraten te verminderen.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, gehakt

– 1 eetlepel gember, gehakt

– 1 kop Chinese kool, in dunne reepjes gesneden

– 2 eetlepels sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut.

3. Voeg de Chinese kool toe en bak nog 2 minuten.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, zout en peper toe en roer goed om.

5. Laat nog 5 minuten koken, of tot de Chinese kool gaar is.

6. Serveer warm.

Chinese kool koolhydraatarm

Geef een reactie

Schuiven naar boven