Chinese groente

Chinese groenten zijn een heerlijke manier om je maaltijd te verrijken met een knapperige, smaakvolle toevoeging. In dit recept maken we gebruik van een verscheidenheid aan Chinese groenten, zoals bamboescheuten, Chinese kool, Chinese broccoli en Chinese peultjes. We combineren deze groenten met een pittige saus van sojasaus, sesamolie, knoflook en gember. Dit recept is een geweldige manier om je maaltijd een smaakvolle boost te geven.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 teentje knoflook, gehakt
– 1 theelepel gember, gehakt
– 1 kopje bamboescheuten
– 1 kopje Chinese kool, in dunne reepjes gesneden
– 1 kopje Chinese broccoli, in dunne reepjes gesneden
– 1 kopje Chinese peultjes, in dunne reepjes gesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm een wok of grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de sojasaus, sesamolie, knoflook en gember toe en roer goed om te combineren.

3. Voeg de bamboescheuten, Chinese kool, Chinese broccoli en Chinese peultjes toe en roerbak gedurende 3-4 minuten.

4. Serveer warm.

Chinese groente

Geef een reactie

Schuiven naar boven