Chicken ramen

Chicken Ramen is een heerlijke Japanse noodle-soep die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en eenvoudig te bereiden is. Deze versie van Chicken Ramen bevat een heerlijke, smaakvolle bouillon, kip, groenten en ramen-noodles. Volg deze stappen om deze heerlijke maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 2 kippenbouillonblokjes

– 2 liter water

– 2 eetlepels sojasaus

– 2 eetlepels rijstwijnazijn

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 theelepel gemberpoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 2 kippenbouten, in stukken gesneden

– 2 wortels, in dunne plakjes gesneden

– 2 bosuitjes, in dunne ringen gesneden

– 200 gram ramen-noodles

– 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes

– 2 eetlepels fijngehakte koriander

Bereidingswijze:

1. Breng in een grote pan 2 liter water aan de kook. Voeg de kippenbouillonblokjes, sojasaus, rijstwijnazijn, sesamolie, gemberpoeder, knoflookpoeder en zout toe. Roer goed om te combineren.

2. Voeg de kippenbouten, wortels en bosuitjes toe. Laat het geheel 10 minuten koken.

3. Voeg de ramen-noodles toe en kook nog 5 minuten.

4. Verdeel de soep over 4 kommen. Garneer met geroosterde sesamzaadjes en fijngehakte koriander. Serveer direct.

Chicken ramen

Geef een reactie

Schuiven naar boven