Cheesecake – miljuschka

Cheesecake is een heerlijke traktatie die iedereen kan maken. Deze Miljuschka Cheesecake is een heerlijke combinatie van een krokante bodem, een romige vulling en een zoete topping. Het is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Hieronder staat het recept voor deze heerlijke Miljuschka Cheesecake.

Ingrediënten:

– 200 gram digestive koekjes
– 100 gram boter
– 500 gram roomkaas
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel vanille extract
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel kardemom
– 1 theelepel nootmuskaat
– 200 gram frambozen
– 200 gram aardbeien

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Maal de koekjes in een keukenmachine totdat ze fijn zijn. Voeg de boter toe en meng goed.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan. Bak de bodem in de oven voor 10 minuten.

4. Meng de roomkaas, suiker, eieren, bloem, citroensap, vanille extract, kaneel, kardemom en nootmuskaat in een kom.

5. Giet het mengsel over de gebakken bodem en bak de cheesecake nog eens 25 minuten in de oven.

6. Laat de cheesecake afkoelen.

7. Verdeel de frambozen en aardbeien over de cheesecake.

8. Serveer de Miljuschka Cheesecake en geniet ervan!

Cheesecake – miljuschka

Geef een reactie

Schuiven naar boven