Champignons bijgerecht

Dit recept is een heerlijk bijgerecht met champignons. De champignons worden gebakken in een mengsel van knoflook, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, knapperige en gezonde snack. Dit bijgerecht is eenvoudig te maken en is een perfecte aanvulling op een maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram champignons

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde rozemarijn

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de champignons en snijd ze in plakjes.

3. Meng de knoflook, olijfolie, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Voeg de champignons toe en meng alles goed.

5. Verdeel de champignons over een bakplaat en zet deze in de oven.

6. Bak de champignons gedurende 15-20 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

7. Serveer de champignons warm als bijgerecht.

Champignons bijgerecht

Geef een reactie

Schuiven naar boven