Cashewnoten

Cashewnoten zijn een heerlijke snack die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke, knapperige cashewnoten kunt maken met een lekkere kruidige smaak. Deze cashewnoten zijn perfect als snack of als bijgerecht bij een maaltijd. Je kunt ze ook gebruiken als topping op salades of andere gerechten. Geniet van deze heerlijke cashewnoten!

Ingrediënten:

– 2 kopjes cashewnoten
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de cashewnoten in een kom en voeg de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

3. Verdeel de cashewnoten over een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de cashewnoten gedurende 10-15 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

4. Haal de cashewnoten uit de oven en laat ze afkoelen.

5. Serveer de cashewnoten als snack of als bijgerecht bij een maaltijd. Geniet ervan!

Cashewnoten

Geef een reactie

Schuiven naar boven