Carpaccio salade

Carpaccio salade is een heerlijke, frisse salade die perfect is als lunch of als bijgerecht. Het is een combinatie van dun gesneden rauwe rundvlees, sla, tomaat, rode ui, Parmezaanse kaas en een lekkere dressing. Deze salade is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om de smaken van carpaccio te combineren met een frisse salade. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 200 gram carpaccio
– 2 tomaten, in plakjes
– 1 rode ui, in dunne ringen
– 100 gram gemengde sla
– 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 theelepel mosterd
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de carpaccio in dunne plakjes en leg deze op een bord.

2. Voeg de tomaten, rode ui, sla en Parmezaanse kaas toe.

3. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, zout en peper in een kom en klop tot een dressing.

4. Giet de dressing over de salade en meng alles goed.

5. Serveer de salade direct.

Eet smakelijk!

Carpaccio salade

Geef een reactie

Schuiven naar boven