Cannellini bonen

Cannellini bonen zijn een heerlijke, veelzijdige ingrediënt die je in veel verschillende gerechten kunt gebruiken. In dit recept combineer je de bonen met knoflook, ui, paprika en kruiden om een smaakvolle, gezonde maaltijd te maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Serveer het met een frisse salade of een stukje stokbrood voor een heerlijke maaltijd.

Recept voor Cannellini bonen

Ingrediënten:

– 2 blikken cannellini bonen, uitgelekt
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 ui, gehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paprika toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de cannellini bonen toe en roer goed om.

5. Voeg de paprikapoeder, oregano, zout en peper toe en roer goed om.

6. Laat het geheel nog een paar minuten bakken.

7. Serveer met een frisse salade of stokbrood.

Cannellini bonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven