Calzone vulling

Calzone is een Italiaans gerecht dat bestaat uit een deeg dat wordt gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten. Het is een lekkere en gemakkelijke manier om een maaltijd te maken die heerlijk smaakt. In dit recept leer je hoe je een heerlijke calzone vulling kunt maken met een combinatie van kaas, groenten en vlees.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 1/2 kopje gesneden champignons

– 1/2 kopje gesneden paprika

– 1/2 kopje gesneden courgette

– 1/2 kopje gesneden kipfilet

– 1/2 kopje geraspte kaas

– 1/4 kopje tomatensaus

– 1/4 kopje olijven, fijngesneden

– 1/4 kopje verse basilicum, fijngesneden

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui, knoflook, champignons, paprika, courgette en kip toe en bak totdat de groenten zacht zijn.

4. Voeg de kaas, tomatensaus, olijven en basilicum toe en roer goed om.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Verdeel de vulling over de calzone deeg en vouw de calzone dicht.

7. Bak de calzone in de oven gedurende 20-25 minuten of totdat de calzone goudbruin is.

8. Serveer de calzone warm.

Calzone vulling

Geef een reactie

Schuiven naar boven