Cake springvorm 18 cm

Cake is een heerlijk gebak dat je op veel verschillende manieren kunt maken. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke cake kunt maken in een springvorm van 18 cm. Deze cake is luchtig, smaakvol en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 125 gram boter
– 125 gram suiker
– 2 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Vet de springvorm in met boter en bestuif met bloem.

3. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en zout.

4. Klop in een andere kom de boter en suiker tot een luchtig mengsel.

5. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

6. Voeg de melk en vanille extract toe en klop tot een glad mengsel.

7. Voeg het bloemmengsel toe en mix tot een glad beslag.

8. Giet het beslag in de springvorm en bak in de oven gedurende 30-35 minuten.

9. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.

10. Laat de cake afkoelen en serveer.

Cake springvorm 18 cm

Geef een reactie

Schuiven naar boven