Cake roll

Cake roll is een heerlijk zoet gebak dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is een luchtige cake die wordt gerold met een vulling van je keuze. Deze cake roll is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 1 kopje suiker

– 1 kopje bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/4 theelepel zout

– 1/4 kopje melk

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 kopje boter, gesmolten

Vulling:

– 1 kopje poedersuiker

– 2 eetlepels boter, gesmolten

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 kopje melk

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de bloem, bakpoeder, zout, melk, vanille-extract en gesmolten boter toe en mix tot een glad beslag.

4. Vet een bakplaat in met boter en giet het beslag erop.

5. Bak de cake gedurende 15-20 minuten of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de cake afkoelen.

7. Meng de ingrediënten voor de vulling in een kom.

8. Rol de cake op met de vulling erin.

9. Bestrijk de cake roll met poedersuiker.

10. Serveer en geniet!

Cake roll

Geef een reactie

Schuiven naar boven