Cake met chocolade

Deze heerlijke chocoladecake is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken, en het resultaat is een heerlijke, zachte cake met een intense chocoladesmaak.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 kopje suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje melk
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille-extract
– 1/2 kopje chocoladeschilfers

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.

3. Voeg de gesmolten boter, melk, eieren en vanille-extract toe en mix tot een glad beslag.

4. Voeg de chocoladeschilfers toe en meng goed.

5. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.

7. Laat de cake afkoelen en geniet van de heerlijke chocoladecake!

Cake met chocolade

Geef een reactie

Schuiven naar boven