Burrata pasta

Burrata pasta is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een Italiaanse klassieker die je met een paar ingrediënten kunt maken. De combinatie van de romige burrata, de knapperige groenten en de smaakvolle pasta maakt deze maaltijd een echte traktatie. Hieronder volgt het recept voor burrata pasta.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta naar keuze
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1 rode ui, gesnipperd
– 1 courgette, in blokjes
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 bol burrata
– Olijfolie
– Zout en peper

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm ondertussen een scheut olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de knoflook en ui.

3. Voeg de courgette en paprika toe en bak deze 5 minuten mee.

4. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de groenten.

5. Verdeel de burrata over de pasta en laat deze smelten.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de burrata pasta direct.

Eet smakelijk!

Burrata pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven