Buffelmozzarella

Buffelmozzarella is een heerlijke kaas die een zachte, romige smaak heeft. Het is een perfecte toevoeging aan veel gerechten, van salades tot pizza’s. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke buffelmozzarella maakt met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 200 gram buffelmozzarella

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– 1 theelepel gedroogde peterselie

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde rozemarijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de buffelmozzarella op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi de buffelmozzarella met het zout, peper, knoflookpoeder, oregano, basilicum, peterselie, tijm en rozemarijn.

4. Bak de buffelmozzarella in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas goudbruin en knapperig is.

5. Serveer de buffelmozzarella warm met een salade of als bijgerecht bij een maaltijd. Geniet ervan!

Buffelmozzarella

Geef een reactie

Schuiven naar boven