Brownie met cacaopoeder

Brownies zijn een heerlijk zoet gebak dat iedereen kan maken. Met dit recept kun je een heerlijke brownie maken met cacaopoeder. Deze brownie is zacht, smeuïg en heerlijk chocoladeachtig. Perfect om te delen met familie en vrienden.

Ingrediënten:

– 200 gram boter

– 200 gram pure chocolade

– 4 eieren
– 200 gram suiker
– 2 theelepels vanille extract
– 100 gram bloem
– 2 eetlepels cacaopoeder
– 1 theelepel bakpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de boter en chocolade samen in een steelpan op laag vuur.

3. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg het vanille extract toe aan het eimengsel.

5. Voeg de gesmolten boter en chocolade toe aan het eimengsel en mix goed.

6. Voeg de bloem, cacaopoeder en bakpoeder toe en mix tot een glad beslag.

7. Vet een ovenschaal in en giet het beslag erin.

8. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten.

9. Laat de brownie afkoelen en snijd in stukken.

Geniet van je heerlijke brownie met cacaopoeder!

Brownie met cacaopoeder

Geef een reactie

Schuiven naar boven