Brownie cheesecake

Brownie Cheesecake is een heerlijke combinatie van twee klassieke desserts. De combinatie van de zoete, chocolade-achtige brownie met de romige, zachte cheesecake maakt deze taart een echte traktatie. Met deze recept kun je een heerlijke Brownie Cheesecake maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 200 gram boter
– 200 gram suiker
– 4 eieren
– 2 theelepels vanille extract
– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 500 gram roomkaas
– 200 gram suiker
– 2 eieren
– 2 theelepels vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade en boter in een pannetje op laag vuur.

3. Voeg de suiker toe en roer totdat het is opgelost.

4. Voeg de eieren en vanille extract toe en roer totdat het is gemengd.

5. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en roer totdat het is gemengd.

6. Vet een springvorm in en giet het chocolademengsel erin.

7. Bak de brownie in de oven voor 20 minuten.

8. Laat de brownie afkoelen.

9. Meng de roomkaas, suiker, eieren en vanille extract in een kom.

10. Giet het roomkaasmengsel over de afgekoelde brownie.

11. Bak de cheesecake in de oven voor 30 minuten.

12. Laat de cheesecake afkoelen en serveer.

Brownie cheesecake

Geef een reactie

Schuiven naar boven