Brownie cacao

Brownie cacao is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze brownie is een combinatie van de zoete smaak van chocolade en de crunch van krokante stukjes cacao. Het is een perfecte snack voor een avondje thuis of als een lekkere traktatie voor een verjaardag. Hieronder volgt het recept voor brownie cacao.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 100 gram boter
– 2 eieren
– 150 gram suiker
– 1 theelepel vanille extract
– 75 gram bloem
– 2 eetlepels cacao
– 1/2 theelepel bakpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade en boter samen in een steelpan op laag vuur.

3. Klop de eieren, suiker en vanille extract in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe aan het eimengsel en mix goed.

5. Voeg de bloem, cacao en bakpoeder toe en mix tot een glad beslag.

6. Vet een ovenschaal in en giet het beslag erin.

7. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten.

8. Laat de brownie afkoelen en snijd in stukken.

9. Serveer de brownie cacao met wat extra cacao als garnering.

Geniet van je heerlijke brownie cacao!

Brownie cacao

Geef een reactie

Schuiven naar boven