Broccoli koolhydraatarm

Broccoli is een veelzijdige groente die een grote bron van voedingsstoffen is. Het is een goede bron van vezels, vitamine C, vitamine K, foliumzuur en mineralen. Het is ook een geweldige optie voor mensen die koolhydraatarm eten. In dit recept maken we een heerlijke koolhydraatarme broccoli-schotel met knapperige bacon, knoflook en pijnboompitten. Het is een eenvoudig en gezond gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:
– 500 gram broccoli
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels pijnboompitten
– 4 plakjes bacon, in stukjes gesneden
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en leg ze op een bakplaat.

3. Voeg de olijfolie, knoflook, pijnboompitten, bacon, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Bak de broccoli in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de broccoli gaar is.

5. Serveer de broccoli warm met wat extra olijfolie en pijnboompitten.

Eet smakelijk!

Broccoli koolhydraatarm

Geef een reactie

Schuiven naar boven