Bospeen

Bospeen is een heerlijke, zoete groente die een lekkere aanvulling is op veel gerechten. Het is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke bospeen met knoflook en kruiden kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 bospeen
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 theelepel olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de bospeen en snijd deze in plakjes.

3. Leg de plakjes bospeen op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

4. Voeg de knoflook, komijn, kurkuma, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de bospeen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes gaar zijn.

6. Serveer de bospeen warm als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Bospeen

Geef een reactie

Schuiven naar boven