Bonbons vulling

Bonbons zijn een heerlijke traktatie die je zelf kunt maken. Met de juiste ingrediënten en een beetje creativiteit kun je een heerlijke bonbonvulling maken. In dit recept geven we je een aantal tips en trucs om de perfecte bonbonvulling te maken.

Ingrediënten:

-200 gram pure chocolade

-200 gram roomboter

-200 gram poedersuiker

-2 eetlepels vanille extract

-2 eetlepels koffiepoeder

-2 eetlepels cacaopoeder

-2 eetlepels melk

-2 eetlepels honing

-2 eetlepels noten of gedroogd fruit (optioneel)

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade en de roomboter in een steelpan op laag vuur. Roer regelmatig totdat de chocolade en de roomboter volledig gesmolten zijn.

2. Voeg de poedersuiker, vanille extract, koffiepoeder, cacaopoeder, melk, honing en eventueel noten of gedroogd fruit toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Laat de bonbonvulling afkoelen tot kamertemperatuur.

4. Giet de bonbonvulling in een spuitzak met een grote spuitmond.

5. Spuit de bonbonvulling in de gewenste vormen op een bakplaat met bakpapier.

6. Laat de bonbons afkoelen in de koelkast.

7. Geniet van je zelfgemaakte bonbons!

Bonbons vulling

Geef een reactie

Schuiven naar boven